Sprookjes kinderfeest

Sprookjes kinderfeest

Onze verkleedkist met traditionele Spaanse kostuums en accessoires zorgt ervoor dat kinderen zich kunnen onderdompelen in de sfeer van het sprookje. Onze heerlijke cocktails en fotowand maken het feestje compleet en zorgen voor mooie herinneringen.

En dat is nog niet alles! Onze professionele entertainers nemen de kinderen mee in het verhaal en zorgen voor interactieve activiteiten, waardoor kinderen zich volledig onderdompelen in het sprookje.

Bovendien zorgen wij voor alle benodigde materialen en decoraties, zodat ouders zich geen zorgen hoeven te maken over de organisatie van het feestje. Wij nemen alles uit handen, zodat ouders en kinderen zorgeloos kunnen genieten van het feest.

Kies voor ons Spaanse sprookje kinderfeestje en laat uw kinderen genieten van een betoverende en onvergetelijke ervaring! Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze kinderfeestjes en om te boeken. Maak uw kinderfeestje onvergetelijk met onze Spaanse sprookje kinderfeestjes.

Maar… wacht! Als je meer wilt… hier heb je:


Alle kinderfeesten op een rij: kindershow-entertainment.nl/themafeest.html

Feest bij u of feest bij ons: leukste-feestzaal.nl

Tematische taarten voor feest: taart-feest.nl

Kinder mocktails: pink-mariachis.nl

Fruit tafel: fruit-tafel.nl

Thematische Candybar candy-bar.nl

Themafeesten voor volwassenen: leukstethemafeest.nlNeem contact met ons op:

Chat met ons: [chat link]1

Bel ons: Tel: 0629457407, 0644508525

E-mail ons: tropischfeest@gmail.com

Sponsors:

Vindhier
Corticera

- ADVERTISE WITH US -

Gezien worden op onze pagina? Neem gerust contact met ons op!
Met 5.000.000 views op jaarbasis bent u aan het juiste adres! 
DOADS -


Contact

Over Ons

Alegria is een jong, dynamisch bedrijf met veel mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in thematische catering/foodtrucks, entertainment en decoratie.
Wij organiseren feesten op uw locatie of op onze locaties in Lelystad, Zaandam, Wormerveer en Amsterdam (van 10 tot 1000 gasten).