Bollywood kinderfeest

Bollywood kinderfeest

Wij zorgen voor prachtige decoratie, zoals kleurrijke sjaals, lampionnen en een mooie backdrop, om de perfecte Bollywood-sfeer te creëren. De kinderen kunnen zich vervolgens verkleden in traditionele Indiase kleding en worden gestyled met mooie henna tattoos en glinsterende make-up.

Daarna kunnen we genieten van een Bollywood-dansworkshop, waarbij de kinderen de kans krijgen om verschillende dansen te leren en te oefenen op traditionele muziek. We zorgen ook voor leuke spelletjes en activiteiten, zoals het maken van eigen muziekinstrumenten en het spelen van traditionele Indiase spellen.

We serveren ook een heerlijke Indiase snack, zoals samosa's of naanbroodjes, zodat de kinderen kunnen genieten van de rijke smaken van de Indiase keuken.

Dus als je op zoek bent naar een uniek en kleurrijk kinderfeestje vol met Bollywood-avonturen, dan komen wij graag bij je langs! Laat de kinderen zich onderdompelen in de prachtige cultuur van India en genieten van deze onvergetelijke ervaring.

Maar… wacht! Als je meer wilt… hier heb je:


Alle kinderfeesten op een rij: kindershow-entertainment.nl/themafeest.html

Feest bij u of feest bij ons: leukste-feestzaal.nl

Tematische taarten voor feest: taart-feest.nl

Kinder mocktails: pink-mariachis.nl

Fruit tafel: fruit-tafel.nl

Thematische Candybar candy-bar.nl

Themafeesten voor volwassenen: leukstethemafeest.nlNeem contact met ons op:

Chat met ons: [chat link]1

Bel ons: Tel: 0629457407, 0644508525

E-mail ons: tropischfeest@gmail.com

Sponsors:

Vindhier
Corticera

- ADVERTISE WITH US -

Gezien worden op onze pagina? Neem gerust contact met ons op!
Met 5.000.000 views op jaarbasis bent u aan het juiste adres! 
DOADS -


Contact

Over Ons

Alegria is een jong, dynamisch bedrijf met veel mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in thematische catering/foodtrucks, entertainment en decoratie.
Wij organiseren feesten op uw locatie of op onze locaties in Lelystad, Zaandam, Wormerveer en Amsterdam (van 10 tot 1000 gasten).