1001 nachten kinderfeestje

1001 nachten kinderfeestje

Welkom op ons 1001 nachten kinderfeestje! Hier dompelen we jouw kinderen onder in de betoverende wereld van Arabische sprookjes en legendes. Het feest begint met heerlijke Arabische mocktails die we speciaal voor deze gelegenheid hebben bereid. Deze drankjes zijn niet alleen verfrissend, maar ook nog eens gezond!

Text 2
Op onze snoeptafel vind je allerlei lekkernijen die passen bij het thema en toch gezond zijn. We hebben onder andere heerlijke dadels, fruitkebabs en versierde hummus dips. En natuurlijk mag een prachtige 1001 nachten taart niet ontbreken! Deze zal dienen als centerpiece voor het feestje.

Onze entertainers zorgen ervoor dat de kinderen zich geen moment vervelen. Ze kunnen deelnemen aan tal van activiteiten zoals buikdansen, het maken van armbandjes en zelfs een kameelrace! Ook is er een meet en greet met Yasmine, de prachtige prinses uit de Aladdin legende. Zij zal de kinderen betoveren met haar verhalen en ervaringen.

Dus kom en sluit je aan bij ons in een magische reis door 1001 nachten. Wij garanderen dat het een feestje wordt om nooit te vergeten!

Maar… wacht! Als je meer wilt… hier heb je:


Alle kinderfeesten op een rij: kindershow-entertainment.nl/themafeest.html

Feest bij u of feest bij ons: leukste-feestzaal.nl

Tematische taarten voor feest: taart-feest.nl

Kinder mocktails: pink-mariachis.nl

Fruit tafel: fruit-tafel.nl

Thematische Candybar candy-bar.nl

Themafeesten voor volwassenen: leukstethemafeest.nlNeem contact met ons op:

Chat met ons: [chat link]1

Bel ons: Tel: 0629457407, 0644508525

E-mail ons: tropischfeest@gmail.com

Sponsors:

Vindhier
Corticera

- ADVERTISE WITH US -

Gezien worden op onze pagina? Neem gerust contact met ons op!
Met 5.000.000 views op jaarbasis bent u aan het juiste adres! 
DOADS -


Contact

Over Ons

Alegria is een jong, dynamisch bedrijf met veel mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in thematische catering/foodtrucks, entertainment en decoratie.
Wij organiseren feesten op uw locatie of op onze locaties in Lelystad, Zaandam, Wormerveer en Amsterdam (van 10 tot 1000 gasten).