Braziliaanse themakist kinderfeestje

Braziliaanse themakist kinderfeestje

We beginnen met het openen van onze verkleedkist, waarin de kinderen zich kunnen verkleden in traditionele Braziliaanse kleding, zoals samba-jurken en bloemige hoofdbanden.

Vervolgens transformeren we onze feestruimte in een tropisch paradijs met prachtige decoraties, zoals opvallende ballonnen en kleurrijke bloemen.

Om de feestvreugde te verhogen, serveren we mini mocktails die speciaal voor kinderen zijn ontworpen en gemaakt met heerlijke tropische vruchten. Ook hebben we een candy bar, waar de kinderen hun favoriete snoepjes kunnen kiezen en zelf een lekkere mix kunnen maken.

Om de kinderen bezig te houden, organiseren we tal van activiteiten, zoals samba dansen, capoeira lessen en het maken van samba muziekinstrumenten.

We zorgen ervoor dat de kinderen een leuke en onvergetelijke ervaring hebben, terwijl ze zich onderdompelen in de bruisende en levendige Braziliaanse cultuur.

Dus als je op zoek bent naar een kinderfeestje met een tropisch tintje, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kom en geniet van onze kleurrijke en feestelijke Braziliaanse sfeer!

Maar… wacht! Als je meer wilt… hier heb je:


Alle kinderfeesten op een rij: kindershow-entertainment.nl/themafeest.html

Feest bij u of feest bij ons: leukste-feestzaal.nl

Tematische taarten voor feest: taart-feest.nl

Kinder mocktails: pink-mariachis.nl

Fruit tafel: fruit-tafel.nl

Thematische Candybar candy-bar.nl

Themafeesten voor volwassenen: leukstethemafeest.nlNeem contact met ons op:

Chat met ons: [chat link]1

Bel ons: Tel: 0629457407, 0644508525

E-mail ons: tropischfeest@gmail.com

Sponsors:

Vindhier
Corticera

- ADVERTISE WITH US -

Gezien worden op onze pagina? Neem gerust contact met ons op!
Met 5.000.000 views op jaarbasis bent u aan het juiste adres! 
DOADS -


Contact

Over Ons

Alegria is een jong, dynamisch bedrijf met veel mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in thematische catering/foodtrucks, entertainment en decoratie.
Wij organiseren feesten op uw locatie of op onze locaties in Lelystad, Zaandam, Wormerveer en Amsterdam (van 10 tot 1000 gasten).