Braziliaanse kinderfeestje

Braziliaanse kinderfeestje

Om te beginnen hebben we een speciale verkleedkist gevuld met prachtige en kleurrijke kostuums, zodat de kinderen zich kunnen verkleden en zich helemaal onder kunnen dompelen in de Braziliaanse sfeer.

We zorgen ook voor een prachtige Braziliaanse decoratie om de perfecte sfeer te creëren. Van kleurrijke bloemen tot exotische planten, we zorgen ervoor dat het feestje eruitziet als een levendige Braziliaanse carnaval.

Daarnaast kunnen de kinderen genieten van mini mocktails, speciaal bereid met exotische vruchten en smaken uit Brazilië. En natuurlijk mag een candy bar niet ontbreken, met allerlei Braziliaanse lekkernijen om van te smullen.

Voor entertainment hebben we een scala aan leuke activiteiten gepland, waaronder danslessen in de samba en capoeira stijlen, Braziliaanse muziek en spelletjes. En als kers op de taart kunnen de kinderen genieten van een piñata gevuld met Braziliaanse lekkernijen en verrassingen.

Dus als je op zoek bent naar een levendig en kleurrijk kinderfeestje, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Laat de kinderen zich onderdompelen in de prachtige cultuur van Brazilië en genieten van deze onvergetelijke ervaring.

Maar… wacht! Als je meer wilt… hier heb je:


Alle kinderfeesten op een rij: kindershow-entertainment.nl/themafeest.html

Feest bij u of feest bij ons: leukste-feestzaal.nl

Tematische taarten voor feest: taart-feest.nl

Kinder mocktails: pink-mariachis.nl

Fruit tafel: fruit-tafel.nl

Thematische Candybar candy-bar.nl

Themafeesten voor volwassenen: leukstethemafeest.nlNeem contact met ons op:

Chat met ons: [chat link]1

Bel ons: Tel: 0629457407, 0644508525

E-mail ons: tropischfeest@gmail.com

Sponsors:

Vindhier
Corticera

- ADVERTISE WITH US -

Gezien worden op onze pagina? Neem gerust contact met ons op!
Met 5.000.000 views op jaarbasis bent u aan het juiste adres! 
DOADS -


Contact

Over Ons

Alegria is een jong, dynamisch bedrijf met veel mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in thematische catering/foodtrucks, entertainment en decoratie.
Wij organiseren feesten op uw locatie of op onze locaties in Lelystad, Zaandam, Wormerveer en Amsterdam (van 10 tot 1000 gasten).