Actief kinderfeestje

Actief kinderfeestje

We beginnen met een energieke warming-up, gevolgd door een avontuurlijk speurtocht door het park of bos. Hierbij moeten de kinderen samenwerken om aanwijzingen te vinden en opdrachten uit te voeren om zo de schat te vinden!

Vervolgens gaan we door met spannende spellen zoals trefbal, waterballonnen gooien, touwtrekken en nog veel meer! Er is voor elk wat wils, en de kinderen zullen gegarandeerd veel plezier hebben en flink in beweging zijn.
Voor degenen die van knutselen houden, hebben we ook een aantal leuke creatieve activiteiten gepland, zoals het versieren van hun eigen shirt of tas.

Natuurlijk zorgen we ook voor een gezonde en lekkere snack, zodat de kinderen genoeg energie hebben om door te gaan met hun avontuurlijke dag.
Dus als je op zoek bent naar een actief kinderfeestje vol plezier en beweging, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kom langs of wij komen op je locatie en ontdek de vele avonturen die we voor je in petto hebben!

Maar… wacht! Als je meer wilt… hier heb je:


Alle kinderfeesten op een rij: kindershow-entertainment.nl/themafeest.html

Feest bij u of feest bij ons: leukste-feestzaal.nl

Tematische taarten voor feest: taart-feest.nl

Kinder mocktails: pink-mariachis.nl

Fruit tafel: fruit-tafel.nl

Thematische Candybar candy-bar.nl

Themafeesten voor volwassenen: leukstethemafeest.nlNeem contact met ons op:

Chat met ons: [chat link]1

Bel ons: Tel: 0629457407, 0644508525

E-mail ons: tropischfeest@gmail.com

Sponsors:

Vindhier
Corticera

- ADVERTISE WITH US -

Gezien worden op onze pagina? Neem gerust contact met ons op!
Met 5.000.000 views op jaarbasis bent u aan het juiste adres! 
DOADS -


Contact

Over Ons

Alegria is een jong, dynamisch bedrijf met veel mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in thematische catering/foodtrucks, entertainment en decoratie.
Wij organiseren feesten op uw locatie of op onze locaties in Lelystad, Zaandam, Wormerveer en Amsterdam (van 10 tot 1000 gasten).