Aladdin en Yasemin themafeestje

Aladdin en Yasemin themafeestje

Bij binnenkomst worden jullie ontvangen in Arabische sferen. De tafel is prachtig gedekt met kleurrijke kussens, gouden schalen en mooie lampen. Jullie kunnen genieten van Arabische hapjes en drankjes terwijl jullie je voorbereiden op een avontuurlijke middag.

Als eerste gaan we een workshop doen waarbij jullie leren hoe je als een echte buikdanseres of buikdanser kan bewegen op de muziek van Aladdin. Dit wordt gegeven door een echte professional en er is voor iedereen een outfit beschikbaar.

Vervolgens is het tijd voor het grote avontuur. We gaan op zoek naar de magische lamp van Aladdin! We nemen jullie mee op een speurtocht door de woestijn waarbij jullie verschillende opdrachten moeten uitvoeren om de sleutel te bemachtigen die toegang geeft tot de grot waar de lamp verstopt ligt. Onderweg komen jullie de bekende personages uit het verhaal tegen, zoals de Geest, Jafar en natuurlijk Aladdin en Yasemin zelf.

Als jullie de sleutel hebben gevonden, kunnen jullie de grot betreden en de magische lamp ontdekken. Misschien kunnen jullie zelfs een wens doen bij de Geest!

Als afsluiting van het feestje is er nog een knutselactiviteit waarbij jullie je eigen Aladdin en Yasemin kostuum kunnen maken. Hierbij kunnen jullie gebruik maken van verschillende materialen zoals glitters, kralen en stoffen.

Maar… wacht! Als je meer wilt… hier heb je:


Alle kinderfeesten op een rij: kindershow-entertainment.nl/themafeest.html

Feest bij u of feest bij ons: leukste-feestzaal.nl

Tematische taarten voor feest: taart-feest.nl

Kinder mocktails: pink-mariachis.nl

Fruit tafel: fruit-tafel.nl

Thematische Candybar candy-bar.nl

Themafeesten voor volwassenen: leukstethemafeest.nlNeem contact met ons op:

Chat met ons: [chat link]1

Bel ons: Tel: 0629457407, 0644508525

E-mail ons: tropischfeest@gmail.com

Sponsors:

Vindhier
Corticera

- ADVERTISE WITH US -

Gezien worden op onze pagina? Neem gerust contact met ons op!
Met 5.000.000 views op jaarbasis bent u aan het juiste adres! 
DOADS -


Contact

Over Ons

Alegria is een jong, dynamisch bedrijf met veel mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in thematische catering/foodtrucks, entertainment en decoratie.
Wij organiseren feesten op uw locatie of op onze locaties in Lelystad, Zaandam, Wormerveer en Amsterdam (van 10 tot 1000 gasten).