Cultureel kinderfeestje

Cultureel kinderfeestje

We beginnen met het leren over de verschillende culturen die we vandaag de dag hebben, en wat elk van hen uniek maakt. We kunnen bijvoorbeeld een mini les over de geschiedenis en tradities van landen zoals India, China of Mexico aanbieden.

Vervolgens kunnen we ons onderdompelen in de cultuur door middel van verschillende activiteiten. Dit kan bijvoorbeeld zijn: traditionele dansen, het leren van nieuwe talen en het maken van kunstwerken die geïnspireerd zijn door de verschillende culturen.

We zorgen ook voor een gezonde en lekkere snack die past bij de cultuur van de dag. Bijvoorbeeld sushi voor Japan, quesadilla's voor Mexico, of een heerlijke smoothie voor Brazilië.

En als kers op de taart, kunnen we een leuke en interactieve workshop organiseren die past bij de cultuur van de dag. Bijvoorbeeld het maken van origami voor Japan, het maken van traditionele gewaden voor India, of het maken van piñata's voor Mexico.

Dus als je op zoek bent naar een kinderfeestje waarbij de kinderen nieuwe culturen kunnen ontdekken en ervaren, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Laat de kinderen hun horizon verbreden en geniet van deze onvergetelijke ervaring!

Maar… wacht! Als je meer wilt… hier heb je:


Alle kinderfeesten op een rij: kindershow-entertainment.nl/themafeest.html

Feest bij u of feest bij ons: leukste-feestzaal.nl

Tematische taarten voor feest: taart-feest.nl

Kinder mocktails: pink-mariachis.nl

Fruit tafel: fruit-tafel.nl

Thematische Candybar candy-bar.nl

Themafeesten voor volwassenen: leukstethemafeest.nlNeem contact met ons op:

Chat met ons: [chat link]1

Bel ons: Tel: 0629457407, 0644508525

E-mail ons: tropischfeest@gmail.com

Sponsors:

Vindhier
Corticera

- ADVERTISE WITH US -

Gezien worden op onze pagina? Neem gerust contact met ons op!
Met 5.000.000 views op jaarbasis bent u aan het juiste adres! 
DOADS -


Contact

Over Ons

Alegria is een jong, dynamisch bedrijf met veel mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in thematische catering/foodtrucks, entertainment en decoratie.
Wij organiseren feesten op uw locatie of op onze locaties in Lelystad, Zaandam, Wormerveer en Amsterdam (van 10 tot 1000 gasten).