Creatief kinderfeestje

Creatief kinderfeestje

We beginnen met het maken van onze eigen kunstwerken, zoals schilderijen, tekeningen of klei figuren. We bieden een breed scala aan materialen en gereedschappen aan, zodat de kinderen hun creativiteit de vrije loop kunnen laten en iets kunnen creëren wat helemaal uniek is.

We hebben ook creatieve spelletjes en activiteiten gepland, zoals raad-de-tekening, woordzoekers en zelfs het maken van een eigen stripverhaal.

Natuurlijk zorgen we ook voor een gezonde en lekkere snack, zodat de kinderen genoeg energie hebben om door te gaan met hun creatieve avonturen.

En als kers op de taart, kunnen we de kinderen laten genieten van een leuke en interactieve workshop, zoals het maken van hun eigen sieraden, het decoreren van hun eigen cupcakes of zelfs het maken van hun eigen parfum!

Dus als je op zoek bent naar een creatief kinderfeestje vol plezier en avontuur, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Laat de kinderen hun verbeelding de vrije loop laten en geniet van deze onvergetelijke ervaring.

Maar… wacht! Als je meer wilt… hier heb je:


Alle kinderfeesten op een rij: kindershow-entertainment.nl/themafeest.html

Feest bij u of feest bij ons: leukste-feestzaal.nl

Tematische taarten voor feest: taart-feest.nl

Kinder mocktails: pink-mariachis.nl

Fruit tafel: fruit-tafel.nl

Thematische Candybar candy-bar.nl

Themafeesten voor volwassenen: leukstethemafeest.nlNeem contact met ons op:

Chat met ons: [chat link]1

Bel ons: Tel: 0629457407, 0644508525

E-mail ons: tropischfeest@gmail.com

Sponsors:

Vindhier
Corticera

- ADVERTISE WITH US -

Gezien worden op onze pagina? Neem gerust contact met ons op!
Met 5.000.000 views op jaarbasis bent u aan het juiste adres! 
DOADS -


Contact

Over Ons

Alegria is een jong, dynamisch bedrijf met veel mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in thematische catering/foodtrucks, entertainment en decoratie.
Wij organiseren feesten op uw locatie of op onze locaties in Lelystad, Zaandam, Wormerveer en Amsterdam (van 10 tot 1000 gasten).