Schminken op je kinderfeestje

Schminken op je kinderfeestje

Onze schminkers zijn getraind om veilig en hygiënisch te werken en gebruiken alleen hoogwaardige, huidvriendelijke schminkproducten. We hebben een breed scala aan ontwerpen en thema's om uit te kiezen, zodat elk kind zijn of haar unieke schminkontwerp kan krijgen.

Onze schminksessies zijn perfect voor kinderfeestjes, evenementen en festivals. Kinderen kunnen genieten van het creatieve proces van het kiezen van hun ontwerp en het transformeren in hun favoriete personages. En natuurlijk, zijn er tal van kansen voor geweldige foto's!

Bovendien zorgen wij voor alle benodigde materialen, zodat ouders zich geen zorgen hoeven te maken over de organisatie van het schminken. Wij nemen alles uit handen, zodat ouders en kinderen zorgeloos kunnen genieten van de schminksessie.

Kies voor onze schminksessies en maak uw kinderfeestje nog leuker en creatiever! Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze schminksessies en om te boeken. Maak uw kinderfeestje onvergetelijk met onze schminksessies!

Maar… wacht! Als je meer wilt… hier heb je:


Alle kinderfeesten op een rij: kindershow-entertainment.nl/themafeest.html

Feest bij u of feest bij ons: leukste-feestzaal.nl

Tematische taarten voor feest: taart-feest.nl

Kinder mocktails: pink-mariachis.nl

Fruit tafel: fruit-tafel.nl

Thematische Candybar candy-bar.nl

Themafeesten voor volwassenen: leukstethemafeest.nlNeem contact met ons op:

Chat met ons: [chat link]1

Bel ons: Tel: 0629457407, 0644508525

E-mail ons: tropischfeest@gmail.com

Sponsors:

Vindhier
Corticera

- ADVERTISE WITH US -

Gezien worden op onze pagina? Neem gerust contact met ons op!
Met 5.000.000 views op jaarbasis bent u aan het juiste adres! 
DOADS -


Contact

Over Ons

Alegria is een jong, dynamisch bedrijf met veel mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in thematische catering/foodtrucks, entertainment en decoratie.
Wij organiseren feesten op uw locatie of op onze locaties in Lelystad, Zaandam, Wormerveer en Amsterdam (van 10 tot 1000 gasten).