Cubaanse Kinderfeest

Cubaanse Kinderfeest

We beginnen met het decoreren van onze feestruimte met kleurrijke Cubaanse decoraties, zoals vlaggen, hoeden en muziekinstrumenten. We zorgen voor een tropische sfeer en laten de kinderen zich helemaal thuis voelen in Cubaanse stijl.

Daarna kunnen de kinderen genieten van lekkere en gezonde Cubaanse hapjes, zoals empanadas, plátanos maduros en tostones.

Om de kinderen bezig te houden, organiseren we tal van activiteiten die de Cubaanse cultuur laten zien, zoals salsa danslessen, percussieworkshops en het maken van Cubaanse kunstwerken.

We kunnen zelfs een live optreden organiseren van een Cubaanse muzikant, zodat de kinderen kunnen genieten van authentieke Cubaanse muziek en dansen op de beats van de conga's!

We zorgen ervoor dat de kinderen een leuke en onvergetelijke ervaring hebben, terwijl ze zich onderdompelen in de rijke cultuur van Cuba.

Dus als je op zoek bent naar een kinderfeestje met een tropisch en cultureel tintje, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kom en geniet van onze Cubaanse sfeer en maak van jouw feestje een onvergetelijke ervaring!

Maar… wacht! Als je meer wilt… hier heb je:


Alle kinderfeesten op een rij: kindershow-entertainment.nl/themafeest.html

Feest bij u of feest bij ons: leukste-feestzaal.nl

Tematische taarten voor feest: taart-feest.nl

Kinder mocktails: pink-mariachis.nl

Fruit tafel: fruit-tafel.nl

Thematische Candybar candy-bar.nl

Themafeesten voor volwassenen: leukstethemafeest.nlNeem contact met ons op:

Chat met ons: [chat link]1

Bel ons: Tel: 0629457407, 0644508525

E-mail ons: tropischfeest@gmail.com

Sponsors:

Vindhier
Corticera

- ADVERTISE WITH US -

Gezien worden op onze pagina? Neem gerust contact met ons op!
Met 5.000.000 views op jaarbasis bent u aan het juiste adres! 
DOADS -


Contact

Over Ons

Alegria is een jong, dynamisch bedrijf met veel mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in thematische catering/foodtrucks, entertainment en decoratie.
Wij organiseren feesten op uw locatie of op onze locaties in Lelystad, Zaandam, Wormerveer en Amsterdam (van 10 tot 1000 gasten).