Jungle themakist kinderfeestje

Jungle themakist kinderfeestje

Onze professionele entertainers zorgen voor een interactieve en leuke ervaring voor de kinderen, met een breed scala aan activiteiten zoals knutselen, spelletjes en meer. Onze verkleedkist, decoraties en jungle candy tafel nemen uw kinderen mee op een avontuurlijke reis door de jungle. Ze kunnen zich verkleden als wilde dieren en zich helemaal inleven in het thema.

Onze jungle mocktails en taarten zorgen voor een tropische sfeer tijdens het feestje. Het is de perfecte manier om uw kinderen te laten genieten van iets lekkers en tegelijkertijd educatief te zijn.

En dat is nog niet alles! Wij bieden ook een fotowand en een professionele fotograaf om de mooiste momenten van het feestje vast te leggen. Dit geeft uw kinderen een blijvende herinnering aan het feestje.

Bovendien zorgen wij voor alle benodigde materialen en decoraties, zodat ouders zich geen zorgen hoeven te maken over de organisatie van het feestje. Wij nemen alles uit handen, zodat ouders en kinderen zorgeloos kunnen genieten van het feest.

Kies voor ons Jungle kinderfeestje en laat uw kinderen genieten van een avontuurlijke reis door de jungle! Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze feestjes en om te boeken. Maak uw kinderfeestje onvergetelijk met onze Jungle kinderfeestjes!

Maar… wacht! Als je meer wilt… hier heb je:


Alle kinderfeesten op een rij: kindershow-entertainment.nl/themafeest.html

Feest bij u of feest bij ons: leukste-feestzaal.nl

Tematische taarten voor feest: taart-feest.nl

Kinder mocktails: pink-mariachis.nl

Fruit tafel: fruit-tafel.nl

Thematische Candybar candy-bar.nl

Themafeesten voor volwassenen: leukstethemafeest.nlNeem contact met ons op:

Chat met ons: [chat link]1

Bel ons: Tel: 0629457407, 0644508525

E-mail ons: tropischfeest@gmail.com

Sponsors:

Vindhier
Corticera

- ADVERTISE WITH US -

Gezien worden op onze pagina? Neem gerust contact met ons op!
Met 5.000.000 views op jaarbasis bent u aan het juiste adres! 
DOADS -


Contact

Over Ons

Alegria is een jong, dynamisch bedrijf met veel mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in thematische catering/foodtrucks, entertainment en decoratie.
Wij organiseren feesten op uw locatie of op onze locaties in Lelystad, Zaandam, Wormerveer en Amsterdam (van 10 tot 1000 gasten).