Magie kinderfeest

Magie kinderfeest

Onze professionele goochelaars en entertainers zorgen voor een interactieve en leuke ervaring voor de kinderen, met magie workshops en optredens waarbij kinderen zelf de geheimen van de magie kunnen ontdekken en leren hoe ze zelf een goocheltruc kunnen uitvoeren.

Onze decoraties en magische candy tafel nemen uw kinderen mee in een sfeer van mysterie en betovering. Onze magische mocktails en taarten zijn de perfecte aanvulling op het thema van het feestje.

Bovendien zorgen wij voor alle benodigde materialen en decoraties, zodat ouders zich geen zorgen hoeven te maken over de organisatie van het feestje. Wij nemen alles uit handen, zodat ouders en kinderen zorgeloos kunnen genieten van het feest.

Kies voor ons magie kinderfeestje en laat uw kinderen genieten van een unieke en betoverende ervaring! Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze feestjes en om te boeken. Maak uw kinderfeestje onvergetelijk met onze magie kinderfeestjes!

Maar… wacht! Als je meer wilt… hier heb je:


Alle kinderfeesten op een rij: kindershow-entertainment.nl/themafeest.html

Feest bij u of feest bij ons: leukste-feestzaal.nl

Tematische taarten voor feest: taart-feest.nl

Kinder mocktails: pink-mariachis.nl

Fruit tafel: fruit-tafel.nl

Thematische Candybar candy-bar.nl

Themafeesten voor volwassenen: leukstethemafeest.nlNeem contact met ons op:

Chat met ons: [chat link]1

Bel ons: Tel: 0629457407, 0644508525

E-mail ons: tropischfeest@gmail.com

Sponsors:

Vindhier
Corticera

- ADVERTISE WITH US -

Gezien worden op onze pagina? Neem gerust contact met ons op!
Met 5.000.000 views op jaarbasis bent u aan het juiste adres! 
DOADS -


Contact

Over Ons

Alegria is een jong, dynamisch bedrijf met veel mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in thematische catering/foodtrucks, entertainment en decoratie.
Wij organiseren feesten op uw locatie of op onze locaties in Lelystad, Zaandam, Wormerveer en Amsterdam (van 10 tot 1000 gasten).