Black light / neon kinderfeest

Black light / neon kinderfeest

We beginnen met het verkleden van de kinderen in neonkleding, zodat ze helemaal klaar zijn voor het feestje! Vervolgens kunnen ze zich laten schminken met neonverf, zodat ze helemaal oplichten onder blacklight.

Daarna gaan we door met verschillende activiteiten, zoals het maken van glow-in-the-dark sieraden, het spelen van blacklight trefbal, en het creëren van kunstwerken met neonverf en blacklight. We hebben zelfs een speciale blacklight disco waar de kinderen kunnen dansen op hun favoriete nummers en genieten van de neonkleuren die om hen heen oplichten.

We zorgen ook voor een gezonde snack, zodat de kinderen genoeg energie hebben om door te gaan met hun feestelijke avonturen.

Dus als je op zoek bent naar een uniek en opwindend kinderfeestje waarbij de kinderen kunnen genieten van de magie van neonkleuren en blacklight, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kom langs en ontdek de vele avonturen die we voor je in petto hebben!

Maar… wacht! Als je meer wilt… hier heb je:


Alle kinderfeesten op een rij: kindershow-entertainment.nl/themafeest.html

Feest bij u of feest bij ons: leukste-feestzaal.nl

Tematische taarten voor feest: taart-feest.nl

Kinder mocktails: pink-mariachis.nl

Fruit tafel: fruit-tafel.nl

Thematische Candybar candy-bar.nl

Themafeesten voor volwassenen: leukstethemafeest.nlNeem contact met ons op:

Chat met ons: [chat link]1

Bel ons: Tel: 0629457407, 0644508525

E-mail ons: tropischfeest@gmail.com

Sponsors:

Vindhier
Corticera

- ADVERTISE WITH US -

Gezien worden op onze pagina? Neem gerust contact met ons op!
Met 5.000.000 views op jaarbasis bent u aan het juiste adres! 
DOADS -


Contact

Over Ons

Alegria is een jong, dynamisch bedrijf met veel mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in thematische catering/foodtrucks, entertainment en decoratie.
Wij organiseren feesten op uw locatie of op onze locaties in Lelystad, Zaandam, Wormerveer en Amsterdam (van 10 tot 1000 gasten).