Beautyfeestje kinderfeest

Beautyfeestje kinderfeest

We beginnen met het maken van onze eigen gezichtsmaskers en het ontwerpen van onze eigen nagels met mooie kleuren en glitter. Daarna gaan we door met make-up tutorials, waarbij de kinderen de gelegenheid krijgen om verschillende looks te creëren en te experimenteren met kleuren en stijlen.

Vervolgens gaan we door met het stylen van ons haar met prachtige haaraccessoires, zoals kleurrijke elastiekjes, bloemen en haarbanden. En natuurlijk maken we ook tijd voor wat ontspanning, zoals het spelen van leuke spelletjes, genieten van een gezonde snack en het maken van mooie foto's om de dag vast te leggen.

Alles wat we gebruiken is natuurlijk en veilig voor de kinderen, zodat ze zich geen zorgen hoeven te maken over allergische reacties of andere ongewenste effecten.

Dus als je op zoek bent naar een ontspannend en creatief kinderfeestje waarbij de kinderen zichzelf kunnen verwennen met een mooie make-over, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Laat de kinderen zich helemaal op hun gemak voelen en genieten van deze onvergetelijke beauty-ervaring!

Maar… wacht! Als je meer wilt… hier heb je:


Alle kinderfeesten op een rij: kindershow-entertainment.nl/themafeest.html

Feest bij u of feest bij ons: leukste-feestzaal.nl

Tematische taarten voor feest: taart-feest.nl

Kinder mocktails: pink-mariachis.nl

Fruit tafel: fruit-tafel.nl

Thematische Candybar candy-bar.nl

Themafeesten voor volwassenen: leukstethemafeest.nlNeem contact met ons op:

Chat met ons: [chat link]1

Bel ons: Tel: 0629457407, 0644508525

E-mail ons: tropischfeest@gmail.com

Sponsors:

Vindhier
Corticera

- ADVERTISE WITH US -

Gezien worden op onze pagina? Neem gerust contact met ons op!
Met 5.000.000 views op jaarbasis bent u aan het juiste adres! 
DOADS -


Contact

Over Ons

Alegria is een jong, dynamisch bedrijf met veel mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in thematische catering/foodtrucks, entertainment en decoratie.
Wij organiseren feesten op uw locatie of op onze locaties in Lelystad, Zaandam, Wormerveer en Amsterdam (van 10 tot 1000 gasten).