Piraten kinderfeest, piratenfeestje

Piraten kinderfeest, piratenfeestje

Onze professionele entertainers zorgen voor een interactieve en leuke ervaring voor de kinderen, met piraten workshops, spelletjes en meer. Onze piraten decoraties, mini mocktails en thematische taarten zorgen voor een feestelijke sfeer tijdens het feestje. Daarnaast is er natuurlijk ook een piraten candy tafel om de feestvreugde compleet te maken.

Wat is een piraten feestje zonder een schat? Wij zorgen voor een spannende schattenjacht, waarbij kinderen op zoek gaan naar verborgen schatten en aanwijzingen.

Bovendien zorgen wij voor alle benodigde materialen en decoraties, zodat ouders zich geen zorgen hoeven te maken over de organisatie van het feestje. Wij nemen alles uit handen, zodat ouders en kinderen zorgeloos kunnen genieten van het feest.

Kies voor ons piraten kinderfeestje en laat uw kinderen genieten van een unieke en avontuurlijke ervaring! Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze feestjes en om te boeken. Maak uw kinderfeestje onvergetelijk met onze piraten kinderfeestjes!

Maar… wacht! Als je meer wilt… hier heb je:


Alle kinderfeesten op een rij: kindershow-entertainment.nl/themafeest.html

Feest bij u of feest bij ons: leukste-feestzaal.nl

Tematische taarten voor feest: taart-feest.nl

Kinder mocktails: pink-mariachis.nl

Fruit tafel: fruit-tafel.nl

Thematische Candybar candy-bar.nl

Themafeesten voor volwassenen: leukstethemafeest.nlNeem contact met ons op:

Chat met ons: [chat link]1

Bel ons: Tel: 0629457407, 0644508525

E-mail ons: tropischfeest@gmail.com

Sponsors:

Vindhier
Corticera

- ADVERTISE WITH US -

Gezien worden op onze pagina? Neem gerust contact met ons op!
Met 5.000.000 views op jaarbasis bent u aan het juiste adres! 
DOADS -


Contact

Over Ons

Alegria is een jong, dynamisch bedrijf met veel mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in thematische catering/foodtrucks, entertainment en decoratie.
Wij organiseren feesten op uw locatie of op onze locaties in Lelystad, Zaandam, Wormerveer en Amsterdam (van 10 tot 1000 gasten).